Wintersport Vakantiehuis

 

Bij de echte wintersportliefhebbers begint het hart sneller te kloppen wanneer de eerste sneeuwvlokken naar beneden dwarrelen op de Nederlandse bodem. Helaas zijn het in Nederland vaak niet meer dan een paar vlokjes natte sneeuw. Daarom vertrekken ieder jaar veel Nederlanders op wintersport om zich naar hartenlust uit te leven tijdens de skivakantie.

 

Een dik pak vers en krakende sneeuw wat neergedaald is over de bergachtige landschappen en kleine dorpjes die omgetoverd worden tot schattige winterparadijsjes. Gezelligheid, eensgezindheid en plezier alom wanneer je er voor kiest om een vakantiehuis in de sneeuw te huren. Vanuit jouw chalet kijk je uit op de piste en het uitzicht over een vers pak sneeuw zal bij iedere wintersportliefhebber "warme" gevoelens oproepen.

 

Vakantiehuis Wintersport

 

 

 

 

 

 

 

Vakantiehuis aan de piste

Ook kinderen genieten van een vakantie in de sneeuw. Voor hen is van alles te beleven: op een slee van de daarvoor bestemde pistes afglijden of deelnemen aan skilessen die in vrijwel iedere populaire winterse bestemming worden aangeboden. En natuurlijk behoort een sneeuwballengevecht ook altijd tot de mogelijkheden! Met de hele familie lekker in de buitenlucht genieten van een magische omgeving, de ideale vakantie.

Race je graag met volle vaart van de meest uitdagende pistes af? Of doe je het liever wat rustiger aan terwijl je geniet van het mooie uitzicht tijdens jouw afdaling? Bijkomen van een intensieve dag doe je natuurlijk tijdens de Après-ski. Zing mee met de bekende schlager hits, drink een Jägermeister om jezelf op te warmen en sluit de dag gezellig af! Aangezien jij verblijft in een vakantiehuis aan de piste rol je na het après-skiën zo je bed in.

 

Chalet in de sneeuw

Kortom: een vakantiehuis in de sneeuw is voor jouw gezelschap de ideale manier om een wintersportvakantie door te brengen. Boek snel jouw chalet aan de piste en ontdek vanuit hier alles wat de populaire wintersportplaatsen te bieden hebben.