Vakantiehuis Italie

Wil jij het land ontdekken met een grote culturele rijkdom, adembenemend mooie natuur en een overheerlijke keuken? Kies dan voor het huren van een vakantiehuis in Italië. Met een fijn vakantiehuis als uitvalsbasis geniet jij van "La Dolce Vita".

 

De grote Italiaanse “laars” ligt in het zuiden van Europa en heeft een Middellandse-Zeeklimaat. Ondanks dat het gehele land dit klimaat heeft, biedt Italië voor ieder wat wils. In de winter kun je naar hartenlust skiën in de bergen. Aan de meren beleef je de perfecte zon vakantie en in het binnenland is de temperatuur aangenaam voor een citytrip. 

 

Vakantiehuis in Italie huren

 

 

 

 

Luxe villa's Toscane

 

Last Minute Vakantiehuizen

 

Je vakantiehuis als uitvalsbasis voor de rijke historie van Italië

Niet alleen door het klimaat is Italië een populair vakantieland. De rijke cultuurhistorie is een van de belangrijkste redenen waardoor ieder jaar veel toeristen voor dit land kiezen. Grote kunstenaars als Michelangelo en Leonardo da Vinci zijn slechts enkele voorbeelden uit de rijke cultuurgeschiedenis. Wie op pad gaat in Italië kijkt zijn ogen uit bij schitterende beelden, beroemde kunstwerken en schilderijen. 

 

Voor de zonliefhebbers zijn de Italiaanse meren de perfecte vakantiebestemming. Aan het Gardameer, Comomeer of andere minder bekende meren kom je helemaal tot rust. Geniet van de warme zonnestralen terwijl de kinderen zichzelf uitleven in het water. Gezelligheid alom in de toeristische plaatsen rondom de meren. Of je nou wil gaan winkelen, lekker uit eten gaat of musea wil bekijken, het kan allemaal!

 

Vakantiehuis of Agriturismi?

Ook liefhebbers van natuur halen hun hart op in Italië. Rijd door schilderachtige landschappen en struin door de oude straatje van pittoreske dorpen. Vergeet niet een bezoek te brengen aan een van de vele wijngaarden. De gepassioneerde Italianen vertellen jou graag alles over hun heerlijke wijnen. Natuurlijk mogen we ook de Italiaanse keuken niet vergeten. Eigenlijk draait heel het leven van de Italianen om eten. Voor zij naar hun werk gaan halen ze vaak snel een cappuccino en een croissant bij de bakker maar 's middags en 's avonds pakken zij uit. Met de lekkerste pizza’s en pasta’s laten zij jou meegenieten van de Italiaanse levensstijl. 

 

Genieten van het samenzijn en genieten van het leven is waar het in Italië om draait. Ben jij op zoek naar een vakantiebestemming waar iedereen het naar zijn zin heeft? Ga dan voor een vakantiehuis in Italië! 

 

Bekijk ook: Spanje, Frankrijk, Hotels onderweg